preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Kalendar
« Veljača 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Školsko zvono

Digitalni list učenika Osnovne škole „Ivan Goran Kovačić“, Slavonski Brod

Moj hrvatski

Informatika

Portal udruge "Kultura, mediji i edukacija"- ARTHEA

Društvena mreža Glocal art za znanstveno-umjetničke projekte

SEECEL - Učenje za poduzetništvo u 2016./2017. godini

U školskoj godini 2016./2017. Osnovna škola Ivan Goran Kovačić sudjelovala je u završnim aktivnostima SEECEL-ova međunarodnog projekta Učenje za poduzetništvo u okviru kojega se, tijekom provedbe projekta 2011. - 2016. godine, radilo na unapređenju učenja poduzetništva te poticanju poduzetničkog duha i poduzetničkog razmišljanja.


U odmaralištu Solaris u Šibeniku 17. - 20. listopada 2016. SEECEL je organizirao Poduzetnički kamp na kojemu su profesorica Ina Babić i učenice 5.b razreda Matea Baranović i Rea Špiranović predstavile našu školu. Za sudionike su organizirane brojne aktivnosti, a predstavnici odgojno-obrazovnih ustanova uključenih u projekt, njih oko 130 iz osam država, predstavili su rezultate projektnog ciklusa, provedenih aktivnosti, razmijenili su iskustva tijekom provođenja projekta, ostvarivali kontakate s odgojno-obrazovnim i drugim ustanovama iz država sudionica, upoznavali kolege, umrežavali se i razvijali ideje za daljnju suradnju.  Na jednom od sastanaka, na kojemu su sudjelovali predstavnici SEECEL-a i hrvatskih ustanova u kojima su se provodile projektne aktivnosti, dogovorena je daljnja suradnja na unapređenju učenja poduzetništva.

S ciljem razmjene dobre prakse i izrade plana aktivnosti za nastavak suradnje na unapređenju poduzetništva  11. travnja 2017. godine u Osnovnoj školi Stjepana Radića, u mjestu Brestovec Orehovički, održana je 1. konferencija europskih poduzetničkih škola. Našu školu predstavili su ravnatelj Zlatko Bagarić i i profesorica Ina Babić, a primjerima dobre prakse svoje škole predstavili su i predstavnici OŠ Budrovci, Đakovo; OŠ Frane Krste Frankopana, Zagreb; OŠ Braća Bobetko, Sisak; OŠ Ivana Gundulića, Dubrovnik; OŠ Bartola Kašića, Zagreb; OŠ Stjepana Radića, Brestovec Orehovički; I. gimnazija, Zagreb; Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, Zadar; Prva sušačka hrvatska gimnazija u Rijeci i XII. gimnazija, Zagreb.

Veliku podršku poduzetničkim školama u njihovim nastojanjima pružila je Regionalna agencija za razvoj poduzetničkog učenja (SEECEL) i njena ravnateljica Efka Heder, a predstavnicima  škola obratila se obratili se i Jasna Petek, zamjenica župana Krapinsko-zagorske županije, Darko Ban, načelnik općine Bedekovčina,  Vesna Marović, viša savjetnica iz Agencije za odgoj i obrazovanje, Ana Brusić, direktorica za malo i srednje poduzetništvo u Hrvatskoj udruzi poslodavaca, te predstavnici IT firme LUKVEL d.o.o. iz Zagreba.

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 12. 4. 2017.

OŠ IGK SB @

Više o školskim događajima pogledajte na ...

YouTube videozapisi  FaceBook grupa


TražilicaVremenik/Udžbenici

Popis udžbenika za 2018.-2019.:

Raspored pisanih zadaća


OŠ IGK SB

Škola za život - eksperimentalni program


e-Dnevnik


Microsoft Office 365


Poveznice


Projekti


Korisni linkovi
preskoči na navigaciju